Jump to content

Inspekcija u poslovnom prostoru


omicito

Preporučene objave

Pozdrav svima!

Ispričavam se ako je tema na pogrešnom mjestu, nisam vidio bolje mjesto za nju.

Direktor sam tvrtke koja se bavi ostalim djelatnostima zdravstvene zaštite. Da ne ulazim puno u detalje, radi se o djelatnosti u kojoj je privatnost klijenata jako važna i mi tome pridajemo jako puno pažnje.

Moje pitanje je: što ako mi naleti nekakva inpekcija? Da se razumijemo, radimo sve po zakonu, izdaje se svaki račun, sve je po PS-u tako da se niti jedne inspekcije niti malo ne bojim.

Ono što je problem je, što bi se dolaskom inpekcije privatnost klijenta narušila i vjerojatno cjelokupno povjerenje koje je imao u nas. Također, jako teško da bi netko mogao inspekciji i otvoriti vrata pošto se radi o stanu u zgradi, a djelatnici budu zauzeti radom s klijentima i ne prekidaju svoj rad.

Vjerujem da postoje članci nekakvih zakona vezanih uz zdravstvo ili socijalnu skrb koji propisuju našu obvezu čuvanja privatnosti klijenata. No, tu onda imamo sukobe zakona, s jedne strane moram pustiti inspekciju,s druge strane, moram štititi privatnost klijenata.

Što napraviti u takvoj situaciji?

 

Hvala svima!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija