Dragička objavljeno: 11. travanj 2022. Dijeli objavljeno: 11. travanj 2022. Bio sam u braku ,u kojem su nastali minusi prema vise banaka.Taj novac sam trosio za placanje stanarine režija itd.... Nakon rastave braka ..ti dugovi su ostali meni ..i imam ovrhe za iste . Dal' mogu naknadno nakon završetka razvodne parnice ,traziti ponovo da se utvrdi podjela tih dugova na oba supruznika Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 11. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 11. travanj 2022. Imate li imovine koja čini bračnu stečevinu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Dragička odgovoreno: 11. travanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 11. travanj 2022. Nikakve imovine nije bilo. Ja sam se pokupio s svojim osobnim stvarima i otisao. Minuse u bankama sam napravio u vrijeme dok je trajao brak Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.