Jump to content

Opča nesposobnost izračun mirovine


igipopi

Preporučene objave

Poštovani molim ako netko zna kolika bi bila mirovina u mirovini sam od 1.8.2008 profesionalna mirovina 30 rat 20 bolest 50 ostalo sada sam dobio trajno rvi 20 % omjermi je ostao isti imam status dragovoljca u mirovinu otišao iz gardijske brigade i sada na vještačenju promjenjeno iz profesionalne u opču nesposobnost prije vojske nemam staža otišao sam s 13 godina staža u mirovinu čin nemam. Zdravstveno stanje se drastično pogoršalo nevezano za rat. datum rođenja 31.12.76. Status dragovoljca sam zaradio kao maloljetnik. Zanima me koliko bi mogla biti mirovina po novom izračunu. Hvala puno

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 11 minuta, igipopi je napisao:

A nez koliki je pvb. Nemogu nači rijesenje. U mirovinu sam otišao zbog ptsp. Kao običan vojnik iz gardijske brigade ako to šta pomaže. Probat ču još nači rješenje.

Za približni izračun novog izračuna mirovine iz profesionalne na opću nesposobnost, morate ima točan Prosječni vrijednosni bod iz starog rješenja kako bi vam poštovani Prof mogao napraviti približno točan izračun. To vam je najbitniji podatak koji vam se ne mijenja nikako u novom izračunu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...
Dana 11. 04. 2022. u 17:55, prof je napisao:

Poštovani igipopi,

koliki Vam iznosi prosječni vrijednosni bod (pvb) za tih 13 godina staža, u starom Rješenju o priznavanju prava na invalidsku mirovinu-profesionalna nesposobnost  ?

Poštovani prof evo napokon sam našao riješenje znači sada imam 20%rvi trajno status dragovoljca opču nesposobnost otišao sam u mirovinu iz gbr kao vojnik bez čina piše da imam 11 g staža omjer je 30%rat 50%bolest i 20%okolnosti izvan domovinskog rata pvb je0.9487 pa ako imate volje mi izračunati. Lp i hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 5 mjeseci kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija