Jump to content

prekrsaj cl57 st4 - skretanje ulijevo u nepreglednom raskrsc


stjuardesa

Preporučene objave

Pomoc za pisanje prigovora  - poznato raskrsce u kojem da bi skrenuo lijevo ili desno svi moraju napraviti prekrsaj da bi vidjeli dolazi li tko ususret. 

Cura se zaletila preko semafora jedan blok dalje i gledala je u mobitel (prijateljice pred svima izjavila - pa ti sad gledaj tko ti sve lajka objavu) nije ni pokusala kociti ili zaobici. 

Uglavnom, ljudima je satran auto skroz a nisu napravili nista sto apsolutno svako auto mora napraviti da izadje iz te ulice. 

Policija nije uzela izjave nicije iako je bilo ocevidaca iz razloga jer se vozacica koja se zabila u ljude fino izgrlila s njima i to je bilo to od policije. Urucena je Naredba o odredjivanju mjere opreza. 

Alkotest je bio nula. 

Ljudi su iz BIH na radu ovdje,podstanari i imaju malu bebu ako ista znaci. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako su joj oduzeli prednost, krivi su za izazivanje prometne nesreće, bez obzira što je ona čačkala po mobitelu. Ona može dobiti svoju kaznu za mobitel i u nekoj eventualnoj privatnoj parnici za štetu bi se dokazivao njen stupanj doprinosa nesreći, ali u vezi prekršaja je to u principu jednostavno.

Vozač može prigovarati da nije kriv, tražiti vještačenje (ne mora mu biti odobreno) i sve ostalo što želi, ali će sudu biti bitno samo je li joj oduzeo prednost (što se njegovog prekršaja tiče).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija