Sasa40 objavljeno: 12. travanj 2022. Dijeli objavljeno: 12. travanj 2022. Poštovani, Podnio sam prigovor ba rješenje JB o ovrsi radi zastare. Na e gradani se vidi da je predmet došao do suda. Zbunjuje me daljnji tjek tog postupka. Sada samo piše da se radi o tuzbi i navedeni su inicijali ovrhovoditelja. Nema mog prigovora, nema odluke suda na prigovor nego samo ta stavka: tužba. Mora li to tako biti? Koji je dalje tijek? Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 12. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 12. travanj 2022. Da li je prigovor podnesen protiv pravomoćnog ili nepravomoćnog rješenja o ovrsi JB? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sasa40 odgovoreno: 12. travanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 12. travanj 2022. Hm. mislim nepravomocnog. Prigovor sam pisao nakon što sam primio ovrhu. Unutar onih 8 dana za rok za prigovor. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 12. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 12. travanj 2022. Onda sud (ovršni odjel) donosi rješenje s kojim se stavlja izvan snage rješenje o ovrsi JB, te Vas se upućuje na parnični odjel da tamo dokažete svoje navode iz prigovora. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sasa40 odgovoreno: 12. travanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 12. travanj 2022. prije 1 minutu, Borbena7 je napisao: Onda sud (ovršni odjel) donosi rješenje s kojim se stavlja izvan snage rješenje o ovrsi JB, te Vas se upućuje na parnični odjel da tamo dokažete svoje navode iz prigovora. Hm. Meni je odmah napisano da sam tuženik, nema rjesenja kojime se ovrha stavlja van snage i vrsta pismena je tužba. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 12. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 12. travanj 2022. Dobit ćete odluku s kojom se upućujete u parnicu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sasa40 odgovoreno: 12. travanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 12. travanj 2022. prije 2 minuta, Borbena7 je napisao: Dobit ćete odluku s kojom se upućujete u parnicu. Zahvaljujem! Borbena7 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.