Jump to content

Malo tezi slučaj za "tuzbu"


mirtinte1

Preporučene objave

Pozdrav,godinama koristim usluge firme Schenker ( velika korporacija u logistici) i do nedugo nisam imao problema.

Prije par dana u Berlinu na sajmu unajmio sam od njih dizalicu potrebnu za posao u 2 navrata po 1 dan i za to imam papir koji oni obavezno daju da se vidi model,dan ,i sl najma.

Kasnije sam još koristio i njihovu uslugu skladistenja robe dok moj kamion nije jucer došao...

Oni su trazili od mene i rekli ( iako nemaju nikakav dokaz o najmu) da sam koristio dizalicu 2x po 2dana iako imam potpis vracanja nakon 1 dana te mi nisu zeljeli dati robu van dok ne platim taj iznos.

Kako je kamion cekao i nisam imao izbora nego sam im platio ali im napisao da trazim papir s potpisom ili narudzbu ili sl te da cu ih tuziti za povrat preplaćenog iznosa.

Mene zanima ako ima koja odvjetnička tvrtka da se bacimo u to jer osim sto je kamion cekao 2 dana i to sam morao platiti...roba mi je kasnila,stavili su me na crnu listu ( to mi je još i najbitnije ) pa kad sutra dodem u berlin doci cu zadnji na red ako i dodem...i naravno onaj osjećaj "da sam ih zelio prevariti te da nisam platio koristenu uslugu"iako imam svu dokumentaciju da sam u pravu.

Znam da za povrat novaca mogu lagano dobiti ...ali mene zanima možemo li još nesto dobiti u tom slučaju obzirom da se radi o cistoj ucjeni?

Firma sam dobrostojeća....molim ako ima tko da misli da bi se moglo nesto, molim da me kontaktira..Lp,Tomislav Mirt interijer

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija