mirtinte1 objavljeno: 13. travanj 2022. Dijeli objavljeno: 13. travanj 2022. Pozdrav,godinama koristim usluge firme Schenker ( velika korporacija u logistici) i do nedugo nisam imao problema. Prije par dana u Berlinu na sajmu unajmio sam od njih dizalicu potrebnu za posao u 2 navrata po 1 dan i za to imam papir koji oni obavezno daju da se vidi model,dan ,i sl najma. Kasnije sam još koristio i njihovu uslugu skladistenja robe dok moj kamion nije jucer došao... Oni su trazili od mene i rekli ( iako nemaju nikakav dokaz o najmu) da sam koristio dizalicu 2x po 2dana iako imam potpis vracanja nakon 1 dana te mi nisu zeljeli dati robu van dok ne platim taj iznos. Kako je kamion cekao i nisam imao izbora nego sam im platio ali im napisao da trazim papir s potpisom ili narudzbu ili sl te da cu ih tuziti za povrat preplaćenog iznosa. Mene zanima ako ima koja odvjetnička tvrtka da se bacimo u to jer osim sto je kamion cekao 2 dana i to sam morao platiti...roba mi je kasnila,stavili su me na crnu listu ( to mi je još i najbitnije ) pa kad sutra dodem u berlin doci cu zadnji na red ako i dodem...i naravno onaj osjećaj "da sam ih zelio prevariti te da nisam platio koristenu uslugu"iako imam svu dokumentaciju da sam u pravu. Znam da za povrat novaca mogu lagano dobiti ...ali mene zanima možemo li još nesto dobiti u tom slučaju obzirom da se radi o cistoj ucjeni? Firma sam dobrostojeća....molim ako ima tko da misli da bi se moglo nesto, molim da me kontaktira..Lp,Tomislav Mirt interijer Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.