Introspective objavljeno: 14. travanj 2022. Dijeli objavljeno: 14. travanj 2022. (uređeno) Pozdrav svima! Imam nedoumicu oko zaštite svoje ideje i kako je predstaviti potencijalnim poslovnim partnerima. Radi se o jednoj inovativnoj usluzi koja bi bila predstavljena jedinicama lokalne samouprave, pretežito gradovima i općinama. Ono što mene brine je kako se zaštiti od toga da ti potencijalni partneri nakon predstavljanja ideje sa moje strane jednostavno ne odu mojoj konkurenciji i sa njima pokušaju ostvariti tu ideju? Da li postoji neki NDA ugovor koji se može potpisati ili nešto slično, i kako bi taj ugovor trebao izgledati? Da li postoji neki način na koji bi se ta usluga mogla brendirati i na taj način zaštititi? Unaprijed se zahvaljujem na odgovorima! uređeno: 14. travanj 2022. od Introspective Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.