Vlado1988 objavljeno: 14. travanj 2022. Dijeli objavljeno: 14. travanj 2022. Poštovani. Posjedujem B i C kategoriju Zavrsenu prometnu skolu. Radim u prijevoznickoj firmi kao vozac kamiona,te o tom poslu ovisi egzistencija mene i moje obitelji. Skupio sam 9 kaznenih bodova koji su mi dodjeljeni prije par dana,međutim imam također i prekršaj koji je u tijeku,cekam da me pozovu na sud,radi se o prekrsaju koncentracija alkohola 1.51g Ta osuda bi mi dodatno povecala broj bodova s cime bi mi se oduzela i ukinula vozacka dozvola i sve kategorije. Postoji li neki nacin za izbjeci ili razvuci tu osudu 2 godine dok mi se ne uklone prethodni kazneni bodovi. Hvala na odgovoru.lp Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 15. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 15. travanj 2022. Na taj alkohol je izdan prekršajni nalog pa si se žalio ili su išli s optuženim prijedlogom? Probat ćeš "malo" neprimat poštu od suda pa ćeš vidjet koliko dugo možeš razvlačit.Razlog neprimanja pošte je "na službenom putu" dok možda sudac ne poludi i presudu donese sam i stavi na oglasnu ploču a onda je gotovo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Vlado1988 odgovoreno: 15. travanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 15. travanj 2022. prije 6 sati , sivko je napisao: Na taj alkohol je izdan prekršajni nalog pa si se žalio ili su išli s optuženim prijedlogom? Probat ćeš "malo" neprimat poštu od suda pa ćeš vidjet koliko dugo možeš razvlačit.Razlog neprimanja pošte je "na službenom putu" dok možda sudac ne poludi i presudu donese sam i stavi na oglasnu ploču a onda je gotovo. Izdan prekrsajni nalog i žalio sam se i cekam da me pozove sudac na razgovor. Nije mi problem uplatiti kaznu ako bi se nagodio s sudom da me samo kazne novcano,mogu uzeti i odvjetnika ako bi on ikako mogao razvuci te skoro 2 godine na sudu. Nije mi problem novcana kazna i zabrana 2-3mj. Jedini problem su mi ti kazneni bodovi kojih imam 9 i ako mi to u međuvremenu zaračunaju oduzet ce mi i ukinuti kategorije. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 21. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 21. travanj 2022. Dana 15. 04. 2022. u 14:00, Vlado1988 je napisao: Nije mi problem uplatiti kaznu ako bi se nagodio s sudom da me samo kazne novcano,mogu uzeti i odvjetnika ako bi on ikako mogao razvuci te skoro 2 godine na sudu. Ne možeš se nikako nagoditi sa sucem jer on ne određuje bodove nego to odrađuje policija nakon pravomoćne presude. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Vlado1988 odgovoreno: 26. travanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 26. travanj 2022. Dana 21. 04. 2022. u 8:21, sivko je napisao: Ne možeš se nikako nagoditi sa sucem jer on ne određuje bodove nego to odrađuje policija nakon pravomoćne presude. A pravomoćnu presudu donosi sudac nakon saslušanja Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 26. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 26. travanj 2022. Ako je presuda osuđujuća, bez obzira na kazne i mjere, bodovi su isti i upisuje ih policija. vas 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Vlado1988 odgovoreno: 27. travanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 27. travanj 2022. Dana 26. 04. 2022. u 15:58, drot13 je napisao: Ako je presuda osuđujuća, bez obzira na kazne i mjere, bodovi su isti i upisuje ih policija. Hvala na odgovoru U slucaju da sudac "rastegne" s osudom godinu i pol? Ili sudac iz nekih razloga da oslobođujuću presudu? Tad mi se ne upisuju bodovi? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 27. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 27. travanj 2022. Da, ako je oslobađajuća presuda, nema ni bodova. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 28. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 28. travanj 2022. prije 8 sati , Vlado1988 je napisao: U slucaju da sudac "rastegne" s osudom godinu i pol? Onda će upisati bodove nakon 1.5 godine,a ovi dosad upisani će još "vrijedit". Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Vlado1988 odgovoreno: 28. travanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 28. travanj 2022. prije 14 minuta, sivko je napisao: Onda će upisati bodove nakon 1.5 godine,a ovi dosad upisani će još "vrijedit". Nakon 2 godine se brišu postojeci,u mom slucaju jos 1.5 godinu i onda da i upisu ne ukida mi se vozačka jer tih 9 nece biti Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 28. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 28. travanj 2022. Znači upisali su ih 6 mjeseci nakon pravomoćne presude? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Vlado1988 odgovoreno: 28. travanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 28. travanj 2022. prije 1 minutu, sivko je napisao: Znači upisali su ih 6 mjeseci nakon pravomoćne presude? Dakle u 7mj prosle godine sam bio kod sudca za taj prosli prekrsaj.i kaznio me s novcanom kaznom i oduzimanjem 2mj i to mi je doslo prije 3 mj,novcanu sam platio i odradio zabranu 2mj koja je istekla prije 1mj i tad su mi ucitani bodovi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 29. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 29. travanj 2022. Znači ovo moraš produžiti za 21 mjesec. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Vlado1988 odgovoreno: 4. svibanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 4. svibanj 2022. Žalbu sam uputio u pp u kojoj su mi izdali prekrsajni nalog i cekao da me sudac pozove.međutim danas mi je stiglo od visokog suda u zg da mi umanjuju novcanu kaznu za pola oznosa i mjera oduzimanja b kategorije na 1mjesec umjesto 3mjeseca.za bodove nista ne pise i nemam pravo žalbe,pa predpostavljam da ce ih automatizmom upisati kroz koji dan i ukinuti mi sve kategorije. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 4. svibanj 2022. Dijeli odgovoreno: 4. svibanj 2022. Kad i policija dobije presudu upisati će bodove.Inače u presudi nikad ne spominju bodove jer ih sud ni nedodjeljuje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Vlado1988 odgovoreno: 4. svibanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 4. svibanj 2022. prije 1 minutu, sivko je napisao: Kad i policija dobije presudu upisati će bodove.Inače u presudi nikad ne spominju bodove jer ih sud ni nedodjeljuje. To bude uskoro? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 4. svibanj 2022. Dijeli odgovoreno: 4. svibanj 2022. Možda su i oni dobili.Prvo treba svakodnevno provjeravat kad počinje zabrana. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Vlado1988 odgovoreno: 4. svibanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 4. svibanj 2022. prije 12 minuta, sivko je napisao: Možda su i oni dobili.Prvo treba svakodnevno provjeravat kad počinje zabrana. Pa da.tek nakon zabrane od 1mj upisuju bodove? Tako mi je bilo s proslom presudom,nakon zabrane 2mj su mi upisali bodove Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 5. svibanj 2022. Dijeli odgovoreno: 5. svibanj 2022. Mogu ih upisati odmah nakon presude, pa kad im dođe na red. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.