Jump to content

Što poduzeti?


acer111

Preporučene objave

U susjedstvu konstantno jedna tr ista osoba maltretira ljude ispred trgovina tako što prosi i to je baš naporan. Sve su to trgovine unutar 2 km gdje se on pojavljuje. Uglavnom je to izvan trgovina na parkinzima ali sam nedavno doživio i da je ušao u jedan restoran gdje sam bio sa obitelji te mi je dijete preplašio. Pozvao sam policiju. Nakon nekoliko dana kod mene na poslu spazio sam ga. Bio je pristojan i momentalno je prestao prositi da bi ga jucer ponovno zatekao te je isti prema meni koji nosim security uniformu u tom trenutku postao agresivan te mi je rekao slijedece: "Znam ja tko si ti. Prepoznao sam te. Znam gdje se kreces s djetetom. Zapamtit ces me. Hajde reci kad da se nadjemo da se obracunamo". 

Zgrabio sam ga za ruku te krenio zvati policiju. Isti se otrgnuo te pobjegao. Moram priznati da me izuzetno uzrujao i na neki nacin sr osjecam nesigurno kako za sebe tako i za svoju obitelj. Pozvao sam policiju te mi je receno da moram doci u krim policiju radi toga sto mi je izgovorio. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da, ako smatraš da je prijetnja ozbiljna(to je bitan uvjet za postojanje kaznenog djela), prijetnje se prijavljuju u postaji na zapisnik i takve stvari treba prijaviti. Dobro je prijaviti i radi eventualnih mjera koje bi mu bile određene (zabrana pristupa i dr.).

Što se tiče prošnje, svaki put možeš prijaviti, ne moraš se predstaviti (možeš i anonimno), pa možda promijeni područje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija