Rosy83 objavljeno: 16. travanj 2022. Dijeli objavljeno: 16. travanj 2022. Poštovani, Pitanje mi je tko i na koji način stavlja u arhiv rjesenje o ovrsi na sudu ako je uplaćeno u medjuvremenu? Nakon roka tjedan dva je uplaćeno, a na Finu dug nije poslan, uspjela se nekako dogoviriti sa orvhovoditeljem Erste. No receno mi je da ce rjesenje sad vec stici ( tako i bi), te da nazovem odvjetnicu ovrhoviditelja radi iznosa preostalih kamata te da ću dobiti potvrdu o konačnoj otplati, no ona se vec 2 tjedna ne javlja ni na telefon ni e mail. Ja bih da rijesim kamate i da mi rjesenje o ovrsi ne bude aktualno na sudu kad sam vec nekako na jedvite jade uplatila sve. Koji je sad postupak dalje? Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 18. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 18. travanj 2022. Tko je donio to rješenje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.