kigor objavljeno: 18. travanj 2022. Dijeli objavljeno: 18. travanj 2022. Postovani, imam jedan problem. Najme, vlasnik sam jedne cestice koja je upisana kao dvoriste+garaza. Suvlasnik sam druge, susjedne, cestice upisane kao kuca. Susjedi, zbog svojih potreba, zele napravit etaziranje. Ja za sada nisam zainteresiran. No da bi etazirali kucu trebaju spojit cestice kuce i garaze. Pa prema tome trebaju napravit i geodetska mjerenja moje cestice dvoriste+garaza. Dal to mogu napravit bez mog pristanka? Logika mi kaze da ne. No sto ako udju na teren dok mene nema i naprave izmjere? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mutavi odgovoreno: 20. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 20. travanj 2022. Dana 18. 04. 2022. u 6:21, kigor je napisao: Dal to mogu napravit bez mog pristanka? Bez obzira na mjerenja i prijedlog parcelacije, nema promjene u gruntovnici bez pravnog posla (ugovora) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.