darkof objavljeno: 19. travanj 2022. Dijeli objavljeno: 19. travanj 2022. Napravio sam prometni prekršaj; 4500 kn novčane kazne, 6mjeseci vozačka dozvola C i E kategorije (zabunom su to naveli u pitanju je bila B kategorija)i 6 kaznenih bodova. Žalio sam se. Od suda sam dobio poziv za iznošenje obrane 04.05.2022g.Potpisao sam predugovor za rad na sezoni na moru kao vozač kamiona te mi je potrebna vozačka dozvola. Dali se može odgoditi sud i na koji način do završetka sezone cca do 10 mjeseca. Ako odem sad na sud postoji mogučnost za oduzimanje dozvole nebitno na koji rok te mi propada sezona. Sve kategorije mi trebaju. Hvala na odgovorima i savjetima Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 19. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 19. travanj 2022. Nazoveš ranije i ispričaš se da si na tad na putu, nešto dogovoreno od ranije, ne možeš odgoditi i moliš za drugi termin. Onda ćeš vidjeti što i kako dalje. Na što si se to prvo žalio? Prekršajni nalog ili obavezni prekršajni nalog? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
darkof odgovoreno: 20. travanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 20. travanj 2022. Obavezni prekrsajni nalog. Nazvao sam i pokušao dogovoriti odgodu.Ništa od toga.Svi mi savjetuju da odem na sud i da plačem i da molim kao narikača. Veliki rizik mi je to. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 22. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 22. travanj 2022. Sud ti neće odgoditi eventualno izvršenje presude, a nećeš imati pravo žalbe na tu presudu. Odgodit će ti ako se razboliš taman dan-dva prije te rasprave (temperatura, kičma, proljev, potvrda tvog liječnika će ti sigurno odgoditi raspravu). stradivari 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
FairyP2 odgovoreno: 15. lipanj 2022. Dijeli odgovoreno: 15. lipanj 2022. Pozdrav, zanima me može li se tražiti odgoda ročišta za prometni prekršaj, nakon napisane žalbe? Razlog je putovanje u inozemstvo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 16. lipanj 2022. Dijeli odgovoreno: 16. lipanj 2022. Može.A ionako nećeš ni znat kad je ročište pošto poziv za istog ne možeš ni primit jer te neće bit doma. drot13 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.