Zabregom objavljeno: 19. travanj 2022. Dijeli objavljeno: 19. travanj 2022. Poštovani, što se tiče dugova u visini naslijeđene imovine, bratu i meni rečeno je da postoje iznimke tog zakona i da se od nas može naplatiti i u većoj vrijednosti od naslijeđene imovine. Navodno po nekom Pavlinskom zakonu/slučaju. Vjerojatno sam krivo zapamtila. Možete li me demantirati ili ipak postoji iznimka? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 20. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 20. travanj 2022. Tko Vam je to rekao? Dajte malo više podataka o Vašem slučaju? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Zabregom odgovoreno: 21. travanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 21. travanj 2022. Pokojna majka dugovala je za stanarinu. Nakon ostavinske, dug smo naslijedili i završili na sudu. Spremni smo platiti, cijelo vrijeme to govorimo, samo da se točno procijeni ostavština. Slučaj još nije gotov, a već novi se diže protiv nas jer je u međuvremenu pronađen komad zemlje koji je majka prodala sestri, a da nisu primijetile da još uvijek glasi na pokojnog djeda. Mi smo se odrekli te zemlje jer je samo fiktivno naknadno nasljedstvo, a teta uživa u njemu već 4 godine. Naravno, sada se zbog toga nas tuži s drugom tužbom tzv. Paulijanska. Kako da dokažemo da naknadno nasljedstvo nije naše? Odvjetnik se boji da ćemo izgubiti spor tim razmišljanjem... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 21. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 21. travanj 2022. prije 5 sati , Zabregom je napisao: Odvjetnik se boji da ćemo izgubiti spor tim razmišljanjem... Mišljenja sam da je odvjetnik u pravu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.