Jump to content

jednostavni stecaj potrosaca, pravomocnost


anna518

Preporučene objave

pozdrav, 

U rujnu 2021. dobila sam poziv za ocitovanje potrosaca, Fina je pokrenula postupak jednostavnog stecaja potrosaca koji je 8.2.2022 otvoren i zatvoren na opcinskom sudu. oslobodjena sam placanja 3 ovrhe a 2 ovrhe su vjerovnici povukli krajem 2021. Poslodavac mi cijelo vrijeme placu uplacuje na zasticeni  (tri cetvrtine) i blokirani racun  (jednu cetvrtinu). Posto mi se trenutno ovrhe ne provode, na blokiranom racunu je ostalo zasad nekoliko tisuca kuna. Mene zanima: 

- kada presuda o stecaju postaje pravomocna posto je stecaj zatvoren 8.2.2022? na e-gradjaninu je navedeno da nije podnesena zalba vjerovnika 

- da li fina moze odblokirati racun kad presuda postane pravomocna ili postoji posebni postupak za to? da li moram slati zahtjev za zatvaranje zasticenog racuna ili to ide automatski? 

- zasto se ta 2 vjerovnika ne naplate sa blokiranog racuna? posto je eos matrix u pitanju, oni i dalje zivkaju i salju mi mailove a novac stoji na racunu.. ja do njega ne mogu a oni su povukli ovrhu ali i dalje zovu. 

hvala 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija