Jump to content

Prodaja nekretnine s neuknjizenim teretom


andromedatonks

Preporučene objave

Pozdrav, zelim prodati nekretninu ciji sam vlasnik u potpunosti (uredan vlasnicki list) no moj prastric ima pravo sluzenja koje je neuknjizeno, kad je to cuo poceo je prijetit da ce zapalit cijelu kucu i unistit je do temelja, a vec je prije iznajmljivao i zaradivao bez mojeg znanja (iako to nije smio po zakonu), takoder govori nebuloze da je on suvlasnik i da ima pravo na pola novca od prodaje sto nije istina

zanima me sto uraditi u ovakvoj situaciji

uređeno: od andromedatonks
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Za početak, natovarite mu policiju na vrat zbog prijetnje ili nečeg sličnog. Možda ga dovoljno uplaše da se smiri. Kod nas je pomoglo. Valjda. Nakon dvanaest intervencija policije u osam godina, trinaestu iščekujemo već dobrih šest. Očigledno je s našim psihički poremećenim susjedom/članom familije policija na kraju obavila izuzetno ozbiljan razgovor, jer ni ovaj Vaš mi ne zvuči previše normalno. Ali tko će ga znati, možda je prastric prava duša od čovjeka kojoj je to društveno prihvatljiv oblik komunikacije. Vaša je na kraju odluka, kao i sve posljedice koje iz pogrešne mogu proizaći.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija