MaracCK objavljeno: 20. travanj 2022. Dijeli objavljeno: 20. travanj 2022. Večer...dao sam otkaz i imam 6 tjedana otkaznog roka...3 tjedna imam za odraditi i 3 tjedna imam go...dali ta tri tjedna koja ću biti na godišnjem isto imam pravo na korištenje 4 sata tjedno za traženje posla s obzirom na to sam na go? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Zoolander odgovoreno: 21. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 21. travanj 2022. Pa vjerojatno na godišnjem možeš raditi što te volja, možeš tražiti posao ako hoćeš cijeli dan. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 21. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 21. travanj 2022. Ako ste dali otkaz, tada bi Vam otkazi rok trebao trajati maksimalno 30 dana, osim ako se drugačije ne dogovorite sa poslodavcom. I za vrijeme otkaznog roka teče neiskorišteni godišnji odmor, a za vrijeme godišnjeg odmora možete raditi što god želite tj. ne treba Vam nikakva suglasnost poslodavca. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
MaracCK odgovoreno: 21. travanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 21. travanj 2022. Ma jasno je meni da ja mogu pod go raditi što me je volja...imam drugi posao odavno tako da ga ne moram traziti...firma jer jako nekorektna, prijete ako ne odradim 6 tjedana otkaznog roka da ću plaćati kaznu, da će mi odbiti od plaće itd...sve su to samo prijetnje, ne bojim se ja... Već pitam za ona tri tjedna koja ću biti na go da ih malo isprovociran dali je moguće recimo tjedno pisati 36 sati go i 4 sata za traženje posla? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 21. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 21. travanj 2022. prije 2 minuta, MaracCK je napisao: dali je moguće recimo tjedno pisati 36 sati go i 4 sata za traženje posla? Nije. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
MaracCK odgovoreno: 21. travanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 21. travanj 2022. (uređeno) A kaj velite na ovaj otkazni od 6 tjedana? Jel mi mogu šta skinut sa plaće? uređeno: 21. travanj 2022. od MaracCK Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Slyder odgovoreno: 24. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 24. travanj 2022. Dana 21. 04. 2022. u 15:00, MaracCK je napisao: A kaj velite na ovaj otkazni od 6 tjedana? Jel mi mogu šta skinut sa plaće? Na koji naćin mislite jel Vam mogu što skinuti sa plaće? Kod redovnog otkaza Ugovora o radu, maksimalan otkazni rok propisuje ZOR. Međutim, ukoliko Vi ne odradite otkazni rok, poslodavac ima mogućnost sudskim putem potraživati naknadu štete. Borbena7 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 24. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 24. travanj 2022. prije 4 sati , anonimniy je napisao: ukoliko Vi ne odradite otkazni rok, poslodavac ima mogućnost sudskim putem potraživati naknadu štete. Moguće da ugovor o radu sadrži odredbe o naknadi štete zbog neodrađivanja otkaznog roka. Slyder 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.