korsnik 777 objavljeno: 22. travanj 2022. Dijeli objavljeno: 22. travanj 2022. Zaustavili su me,pretresli vozilo bez pitanja što nije ni bitno jer nisu pronašli ništa.Nakon toga pitali dali pristajem na droga test i jesam li konzumirao neke droge proteklih par dana.Ja sam odbio test,poslje sam ih zamolio da naprave test ali oni su rekli da su me lijepo pitali i dali mi dva papira i rekli da potpišem.Zanima me kakvu kaznu mogu očekivati s obzirom na to da na nemam prijašnjih prekršaja a i tek sam položio.Rekli su mi da će kazna doći u roku 8 dana i da se imam pravo žaliti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 23. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 23. travanj 2022. Bit će nalog na 10 000 kn,malo zabrane i kasnije 6 bodova.A koliko će bit smanjenje (osim bodova) čuti ćeš od suca. korsnik 777 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
korsnik 777 odgovoreno: 23. travanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 23. travanj 2022. Ok,hvala rekli su mi da mogu oćekivati mjesec dana bez vozačke i 10 000 kazne...Rekli su mi i da se žalim i da kažem kako se bojim igle i još neke gluposti...Imate li ideju o tome dali ću žalbom dobiti manju kaznu od 10000 ili je to minimalna? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 23. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 23. travanj 2022. Zna biti i višestruko manja (oko 3000 kn). korsnik 777 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 24. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 24. travanj 2022. prije 20 sati , korsnik 777 je napisao: ...Rekli su mi i da se žalim i da kažem kako se bojim igle i još neke gluposti...Imate li ideju o tome dali ću žalbom dobiti manju kaznu od 10000 ili je to minimalna? E pa uopće nije u pitanju igla jer se uzima uzorak sline.Ako ideš s tom iglom onda moraš dodat da si mislio da će te voditi na vađenje krvi (mlad pa ne znaš postupak). Ako ne muljaš sucu uvijek je manja a koliko ovisi o samom sucu.Možeš tražit da kaznu platiš i u ratama. Minimalna propisana koja se onda smanjuje (u većini slučajeva). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
korsnik 777 odgovoreno: 24. travanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 24. travanj 2022. Dana 24. 04. 2022. u 7:34, sivko je napisao: E pa uopće nije u pitanju igla jer se uzima uzorak sline.Ako ideš s tom iglom onda moraš dodat da si mislio da će te voditi na vađenje krvi (mlad pa ne znaš postupak). Ako ne muljaš sucu uvijek je manja a koliko ovisi o samom sucu.Možeš tražit da kaznu platiš i u ratama. Minimalna propisana koja se onda smanjuje (u većini slučajeva). Neću se vaditi na to s iglom...Priznati ću da sam odbio ali ću reći da su policajci mogli biti puno opušteniji i profesionalniji pa bi i ja bio opušteniji....s obzirom na to da su se iz suprotnog smijera okrenuli za nama,pretresli auto bez dopuštenja gurali nam ruke u gaće itd...Ja sam odbio test jer sam iskreno mislio da to nije tolika kazna a i htio sam otići što prije jer mi je bilo toliko neugodno...kada sam shvatio kolika je kazna zamolio sam ih da mi dopuste test što su oni odbili...Sad čekam kaznu i nadam se najboljem... Dana 23. 04. 2022. u 20:28, drot13 je napisao: Zna biti i višestruko manja (oko 3000 kn). Znate li možda nakon koliko vremena će me zvati na vanredni lječnićki pregled?Još nije stiglo ništa na adresu desilo se u petak. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 26. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 26. travanj 2022. Polako,prvo sud i presuda pa onda liječnički. korsnik 777 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
korsnik 777 odgovoreno: 26. travanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 26. travanj 2022. prije 7 sati , sivko je napisao: Polako,prvo sud i presuda pa onda liječnički. Hvala Sivko i Drot na pomoći...Kada dođe na adresu vidjeti ću isplati li mi se uopće žaliti ali vj hoću ako mogu dobiti i manje od minimalme žalbom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
korsnik 777 odgovoreno: 4. svibanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 4. svibanj 2022. Imam još jedno pitanje ako ste voljni odgovoriti.Dali zabrana vrijedi od trenutka kada mi dođe plava kuverta ili od dana kad se donese presuda na žalbu (ako se ista podnese)? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 4. svibanj 2022. Dijeli odgovoreno: 4. svibanj 2022. Zabrana vrijedi od pravomoćnosti i izvršnosti presude, a to ne mora biti nužno kad ju ti primiš. Kad dođe koverta, morat ćeš provjeravati na internetu ili zvati postaju d vidiš kad će biti upisano. korsnik 777 i prof 1 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
korsnik 777 odgovoreno: 11. svibanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 11. svibanj 2022. Pozdrav nalog mi još nije došao,dali postoji neki rok u kojem to mora biti dostavljeno?Policajac je rekao da će doći u roku 8 radnih dana no to oćito nije istina...Iskreno počinjem se nadati da neće ni doći...Htio sam napraviti e-građanin i provjeriti ali nemam čitač kartica pa nisam u mogućnosti.I sad moje pitanje je koji je vremenski okvir i dali postoji vrijeme nakon kojeg kazna nije važeća jer nije došla u to određeno vrijeme? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 11. svibanj 2022. Dijeli odgovoreno: 11. svibanj 2022. Rok je 4 godine od prekršaja a onda nastupa zastara Možeš na e građani i preko tokena banke. korsnik 777 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
korsnik 777 odgovoreno: 19. svibanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 19. svibanj 2022. ⁰Posljednje pitanje ma ovu temu,i hvala vam na dosadašnim odgovorima.Ovako pošto su ti policajci (kobre) iz Zg a ja iz istre pretpostavljam da cu morati slati žalbu u Zagreb? Ili mogu poslati svojoj lokalnoj stanici? I da sta mislite hoce me poslati na neki lokalni sud ili cu morati u Zg? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 20. svibanj 2022. Dijeli odgovoreno: 20. svibanj 2022. Šalješ onoj PP koja je napisana na zaglavlju naloga.Nećeš u ZG. drot13 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.