RHEADUBROVNIK objavljeno: 23. travanj 2022. Dijeli objavljeno: 23. travanj 2022. Uz moje zemljiste se nalazi tzv "kozji put" kojim se moglo proci samo kariolom. Vlasnici zemljista do kojeg vodi taj putic sada prodaju zemljste. Smatraju da uz pomoc opcine mogu prisvojiti ne samo taj "kozji put" vec i dio mog zemljista uz pomoc kojeg se moze proci autom do njihove parcele. Moj otac je svojedobno samo dopustio ocu vlasnika da moze proci nasim djelom zemljista kako bi lakse dosao do svoje zemlje koja je tada bila poljoprivredna i koju je obradjivao, Davno je umro moj otac i davno je umro otac vlasnika spomenutog zemljista i zemlja se odavno ne koristi niti tko prolazi tim putem. Trazila sam naknadu za moj dio zemljista, a oni ne zele cuti jer tvrde da ce me opcina u svrhu opceg interesa ionako izvlastiti. Ne mogu vjerovati da zbog necijeg privatnog interesa( u ovom slucaju prodaje zemljista) opcina taj moj dio moze smatrati opcim interesom te me izvlastiti. Sto mogu poduzeti - lijepo molim za pomoc. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mario7777 odgovoreno: 23. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 23. travanj 2022. Odvjetnikom podnjet zabranu prolaska vašim zemljištem.A još bolje i ograditi do toga putića,npr kamenjem ili zabiti kolce Lp Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
RHEADUBROVNIK odgovoreno: 23. travanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 23. travanj 2022. Hvala lijepa na savjetu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.