Jump to content

Oduzimanje zemlje od strane opcine

RHEADUBROVNIK

Preporučene objave

Uz moje zemljiste se nalazi  tzv "kozji put" kojim se moglo proci  samo  kariolom. Vlasnici zemljista do  kojeg  vodi  taj  putic sada prodaju  zemljste. Smatraju  da uz pomoc opcine mogu prisvojiti  ne samo  taj "kozji put" vec i  dio  mog  zemljista uz pomoc kojeg se moze proci  autom  do  njihove parcele. Moj otac je  svojedobno  samo  dopustio  ocu  vlasnika da moze proci  nasim djelom zemljista kako  bi lakse dosao do  svoje zemlje  koja je tada  bila poljoprivredna i  koju  je  obradjivao, Davno je umro  moj otac i  davno  je umro otac vlasnika spomenutog  zemljista i  zemlja se odavno  ne koristi  niti  tko  prolazi  tim putem.

Trazila sam naknadu  za moj dio  zemljista, a oni  ne zele cuti jer tvrde da ce me opcina u  svrhu  opceg  interesa ionako  izvlastiti. Ne mogu  vjerovati da zbog  necijeg  privatnog  interesa( u ovom slucaju prodaje zemljista) opcina taj moj  dio  moze smatrati  opcim interesom te me izvlastiti.

Sto  mogu  poduzeti - lijepo  molim za pomoc.

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija