SN02 objavljeno: 24. travanj 2022. Dijeli objavljeno: 24. travanj 2022. Postovani Mogu li traziti od supruge upis djela vlasnistva na nekretnini koji je ona naslijedila od roditelja s obzirom da sam ja podigao kredit i ulozio u nekretninu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 24. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 24. travanj 2022. Ne, ne možete tražiti upis suvlasništva. Kredit je podignut za vrijeme trajanja braka? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
SN02 odgovoreno: 24. travanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 24. travanj 2022. Da..kredit je podignut za vrijeme trajanja braka. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
SN02 odgovoreno: 24. travanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 24. travanj 2022. Imam li pravo na isolatu ulozenog dijela kroz godine? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 24. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 24. travanj 2022. prije 14 minuta, SN02 je napisao: Imam li pravo na isolatu ulozenog dijela kroz godine? Da, imate pravo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
SN02 odgovoreno: 24. travanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 24. travanj 2022. Hvala na odgovoru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ancica odgovoreno: 24. travanj 2022. Dijeli odgovoreno: 24. travanj 2022. prije 1 sat , Borbena7 je napisao: Da, imate pravo. na sve uloženo ili samo 5 godina unazad? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.