Jump to content

Odgoda suđenja/premještaj suđenja u drugi grad.


2jzgte

Preporučene objave

Pozdrav.

Imao sam neslavnu situaciju (Članak 326. stavak 1 KZ/11) krajem 2020 godine zbog koje mi je podignuta optužnica i sada, godinu i 7 mjeseci kasnije trebam tek na prvo ročište. Na ispitivanju sam priznao krivnju te sam pušten da se branim sa slobode. U problemu sam se našao u gradu udaljenom 300km od mene tako da sam trenutno u problemu sa poslom koji obavljam, slobodnim danima pogotovo usred sezone, putovanjem i svim problemima koje to donosi.

Na forumu sam pregledao koliko sam se znao snaci ali nisam uspio naci primjerak u kojem bih mogao zatražiti odgodu ročišta ili u naj idealnijem slučaju premještaj slučaja na sud u mom gradu.

Pozivom na sud su rekli da im pošaljem napisanu zamolbu, ali pošto nemam nikakvog iskustva sa takvim stvarima, htio bi dobiti ili neke upute ili šablonu po kojoj bi to mogao napisati.

Gdje bih mogao naći neki primjer već napisane zamolbe za premještaj suđenja ili makar odgodu suđenja, i koje su mi šanse da to prođe ako netko zna?

Radi mi se o prvom kaznenom djelu, ne očekujem neku previše rigoroznu kaznu, ne bježim od toga samo dolazi u stvarno loše vrijeme po mene i ukoliko bi se moglo odgoditi ili premjestiti pa da mi zauzme samo par sati bilo bi mi puno bolje.

Hvala vam unaprijed na pomoći.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija