Jump to content

Netočan policijski zapisnik o prometnoj nesreći


Maslacak123

Preporučene objave

Pozdrav,

Sudjelovala sam u prometnoj nesreći (kao suputnik, ne vozač) i napravljena je prijava hzzo-u za odstetu. Osim medicinske dokumentacije, trebalo je dostaviti i policijski zapisnik o nesreći, medutim na tom zapisniku su navedeni samo vozac i suvozač, a dvoje nas koji smo sjedili iza nismo zapisani. 

Mene zanima na koji način mogu zatražiti da se izmjeni taj policijski zapisnik? Imam dokumente i potvrde koji dokazuju da jesam bila u autu i troje svjedoka koji ce to potvrditi (suputnici).

Kome se obratiti? 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prvo provjeriti u policiji je li došlo do greške prilikom izdavanja zapisnika ili stvarno niste evidentirani. Ako niste, odmah provjerite može li se to ispraviti (ako su vas policajci upisali, ali propustili navesti u izvješćima), a ako niste baš nigdje upisani, morat ćete tužiti HZZO i u postupku dokazivati da ste tamo bili.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nisam evidentirana jer u trenutku kad je dosla policija na cestu ja nisam bila tu (sef, koji je i vozio, me poslao drugim sluzbenom autom dalje). 

Uglavnom, poslala sam pp koja je radila izvjestaj mail u kojem sam objasnila situaciju, prilozila dokumente koji idu u prilog mojoj tvrdnji da sam bila u autu u trenutku nesreće i navela imena i brojeve mobitela svih suputnika te zamolila da nakon provjere svega izmjene zapisnik. 

To bi trebalo biti dovoljno?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija