Jump to content

izračun mirovine


anonimno

Preporučene objave

Prijatelju iz Zadra mislim da ti je to tu negdje jer sam povečao i koeficijent za dragovoljstvo koji iznosi 1,85 i obzirom da je opća invalidnost koja je povoljnija za branitelje to mi moglo biti približno tome. Jedino nepovoljno u tvom omjeru je omjer rata i mira, te bi ukoliko zadovoljavaš uvjete, mislim na medicinsku dokumentaciju, stanje bolesti, bolnička ležanja i dr., te na kvantitietu i kvalitetu papira mogao zatražiti reviziju vještačenja pri HZMO-u. Pono pozdrava i sretno u ostvarivanju svojih prava.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pozdrav moželi imeni izračun mirovine po starom i novom .U Mupu od 1o miseca 1992 do 04, 93- pa HV do 10.4. 97god.Rvi 50% opća nesposobnost 100% usljed ranjavanja ima sam zapovjednu dužnost zpovjrdnika desetnine počasni čin Časnički nmjesnik koji mi nije uša u izračun mirovine jer je izaša neki zakon 98 o DVO po me zanima što je pvoljnije :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prijatelju imam tablicu samo za izračun nove mirovine , pa je ti usporedi sa starom, a što se tiče čina i funkcije da si ostao u policiji mislim da bi bilo povoljnije jer bi sigurno bio najmanje časnički namjesnik, zato bi bilo dobro da provjeriš da li ti taj čin još može koristiti. Ovo su ti okvirni i ne u potpunosti precizni podaci tako da se strpiš dok dođe netko stručniji i da ti to sve razjasni.

 

Nova mirovina za zapovjednika satnije bi ti bila oko

5.100,00 do 5.700,00

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija