Jump to content

Prekoračenje 18 km/h


skampy

Preporučene objave

Molio bi savjet. Dobio sam kaznu od 500 kn jer sam na dijelu ceste dozvoljene brzine 50 km, vozio navodno 78 km. U nalogu stoji da mi oduzimaju 10, te je prekoračenje 18 km ? U nalogu stoji da me je snimio policijski službenik?? Niti sam ikoga vidio niti me itko zaustavio? To je područje kod Brela i radi se o dijelu ceste koja je prostrana i široka i nenaseljena? Kako se ponašati u ovom slučaju? Molim savjet

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne moraju te zaustavit, zato i jesi dobio obavijest da platiš ili da javiš tko je vozio.Ili sad platiš 50% u roku 3 dana ili im pošalješ podatke pa čekaš da ti doma dođe prekršajni nalog na kojeg se možeš žalit da nisi toliko vozio i da nije tebe snimio (ali onda nema smanjenja kazne nego plaćanje 2/3 od 500 kn+izdavanje naloga+sudski troškovi).

Ili platiš 250 kn ili se žališ.Inače ako sad platiš računa se da si platio na licu mjesta pa si za sljedeći put pred sudom nekažnjavan.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • drot13 je promijenio naziv u Prekoračenje 18 km/h

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija