Jump to content

Komarci


Helika

Preporučene objave

Poštovani,

 
molim Vas jednu informaciju. Živim kraj susjeda koji svake godine, odnosno svako ljeto u svom vrtu drži bačve, kante i posude sa vodom.  
 
Vjerujem da ne moram pisati koliko komaraca nam je oko kuće, a s obzirom da očito imam neku preosjetljivost ili čak alergiju, moje zdravstveno stanje svako ljeto je sve gore i gore. Pri jednom izlasku iz kuće ubode me i nekoliko desetaka tigrastih komaraca. Mjesto uboda redovito mi se upali tako da danima trpim nesnosan svrbež. Cijelo tijelo mi je otečeno. Ne pomažu ni dugi rukavi ni sprejevi. 
 
Sa susjedom smo pokušali razgovarati međutim isti negira da se komarci razvijaju zbog njegovih bačvi sa vodom koja stoji mjesecima. Dakle, pokušali smo riješiti na lijepi način, ponudili da mu kupimo poklopce za bačve, no nema pomaka.
 
Molim Vas uputite me kome da se obratim glede ovog problema koji ne smeta samo nama već i drugim susjedima te što mogu učiniti?
 
Hvala Vam unaprijed! 
 
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija