Jump to content

Ostavinska rasprava


Daku Iku

Preporučene objave

Postovani,u pitanju je ostavinska rasprava koja se razvlaci vec duze od 3 godine..osporavaju potpis i psihicko stanje umrlog u vrijeme pisanja testamenta(u pitanju su clanovi sire rodbine koji nisu u testamentu).Nemaju dokaze nikakve, i sumnje su totalno neutemeljene.Nedavno je trebalo biti prvo rociste(nakon njihove tuzbe),i dobili smo samo odgovor od odvjetnika da je odgodjeno,kao novi termin tek oko kraja godine,,a cijeli slucaj bi se mogao razvuci jos mozda 5 godina).Odvjetnika ne poznajemo,kontakt je telefonski,u pitanju je drugi udaljeniji grad,a inace komunikacija je poprilicno stura i otresita.Ono glavno pitanje koje me muci je dali moze koliko on kao odvjetnik utjecati i manipulirati ovim odgadjanjem i razvlacenjem cijelog slucaja?Npr sukob interesa ili neki dogovor s drugim clanovima ili drugom stranom?Dali su moje sumnje opravdane s obzirom da vec toliko dugo traje ( s obzirom da je otac u testamentu i s obzirom da postoje dokazi da je umrli bio psihicki zdrav i da potpis nije krivotvoren?Odakle da krenem? Hvala puno na odgovoru
 
 
 
 
 
 
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani,

 

S obzirom na ... praksu (da ne vrijeđam nikoga izjavom), sasvim je uobičajeno da se rasprave odgađaju i da cijeli postupak traje jako, jako dugo. To ne mora znači da Vaš odvjetnik radi na Vašu štetu, već odvjetnici ne mogu utjecati na suce oko zakazivanja rasprave. 

 

Ako imate ikakve sumnje u svog odvjetnika, sjednite u auto, upoznajte čovjeka i vidite dal' zaslužuje Vaše povjerenje ili ne, ali napominjem kako trajanje postupka nije nešto na što on može utjecati. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija