Jump to content

podnesci


TončicaBalončica.pok.Jakov

Preporučene objave

nije donesena presuda ima dva miseca do presude,to je kod mene strašno komplicirano,nisam rekla na raspravi ali me pitao sudac zašto ovo ,zašto ono? odgovorila sam službeno,površno i prikriveno a sa podneskom sam nešto dokazala,tj pobila sam na neki način istinitnost svjedoka i njegovog iskaza

da ne otvaram novu temu,imam još jedno pitanje,kroz tužbu ,kroz rasprave ,parnice negdje pri kraj ostala sam bez odvjetnika jer je prestao sa obnašanjem odvjetništva i otišao u neke druge vode,međutim dok me on zastupao imala sam parnični trošak ,no sudac me pitao dali popisujem kakav trošak,no kako je svjedok prije mene dao svoj iskaz njega je pitao za putni trošak ,pa sam ja u to trenutku bila zbunjena i mislila da i mene pita za putni trošak,te sam rekla da netražim trošak,no poslje sam rekla da sam ga krivo shvatila da ipak imam trošak da bi ga iznjela no nije htio priznati i u zapisniku stoji da nepopisujem trošak,da li se mogu žaliti višem sudu da mi prizna troškove koje sam imala dok me odvjetnik zastupao?

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija