Stol123 objavljeno: 23. svibanj 2022. Dijeli objavljeno: 23. svibanj 2022. Pozdrav! Na probnom sam radu na 6 mjeseci, trenutno radim 4mj. U ugovoru pise da je otkazni rok 2 tjedna. Da li je moguće po zakonu odraditi rok od 7 dana s obzirom da imam novu ponudu za posao? Takodjer, ako se poslodavac ne slozi sa sedmodnevnim otkaznim rokom sto ce se dogoditi ako jednostavno ne dodjem na posao? Hvala i lijep pozdrav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 23. svibanj 2022. Dijeli odgovoreno: 23. svibanj 2022. prije 6 sati , Stol123 je napisao: ugovoru pise da je otkazni rok 2 tjedna Ovo vrijedi samo ako on daje otkaz? prije 6 sati , Stol123 je napisao: Da li je moguće po zakonu odraditi rok od 7 dana s obzirom da imam novu ponudu za posao? Da, ako se poslodavac suglasi. prije 6 sati , Stol123 je napisao: Takodjer, ako se poslodavac ne slozi sa sedmodnevnim otkaznim rokom sto ce se dogoditi ako jednostavno ne dodjem na posao? Eventualno Vas može tužiti za naknadu štete, ako već ugovorom o radu nije utvrđena visina takve štete. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Stol123 odgovoreno: 24. svibanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 24. svibanj 2022. prije 21 sati , Borbena7 je napisao: Ovo vrijedi samo ako on daje otkaz? Da, ako se poslodavac suglasi. Eventualno Vas može tužiti za naknadu štete, ako već ugovorom o radu nije utvrđena visina takve štete. Pise u ugovoru samo da za vrijeme probnog rada otkazni rok iznosi 2 tjedna. Nista vise Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.