Jump to content

Odbijanje djeteta u vrtić


Elanor

Preporučene objave

Poštovani,

Ako može pomoć vezana za odbijanje djeteta za upis u vrtic, situacija je sljedeća: ja sam redovni student(do sada sam pretpostavljala da imam ista prava kao i zaposlen roditelj), suprug je zaposlen, primali smo dječji doplatak i dobili smo odbijenicu, odnosno ostvarili smo NULA BODOVA. Ono što je sporno je da smo prije 3 godine prvo dijete upisali u vrtic s potpuno istim statusom, odnosno ja student, suprug zaposlen. I nije bilo nikakvih problema. 

Na inicijalnom razgovoru mi je rečeno da bez obzira na situaciju, ove godine će davati prednost obojima zaposlenim roditeljima jer je prevelik broj prijava pa se radi selekcija. U statutu vrtića nije navedeno ništa o statusu redovnih studenata te mi je i sama tajnica rekla da sam ja jedini slučaj. 

Što mogu učiniti po pitanju žalbe, a da ima neku zakonsku podlogu o prethodnom upisivanju prvog djeteta? Ako uopće mogu ista?

 

Hvala lijepa!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija