MrD93 objavljeno: 24. lipanj 2022. Dijeli objavljeno: 24. lipanj 2022. (uređeno) Pozdrav! Dakle, kako sam bio u financijskom škripcu vidio sam da Auro Domus radi zajmove te sam otišao kod njih i sve dogovorio. Sljedeći dan, prilikom isplate novca i potpisivanja dokumenata uočio sam da nigdje ne piše kako se radi o klasičnom zajmu već da je riječ o kupoprodaji investicijskog zlata. Zbog stiske sam potpisao, novac mi svakako treba. Uz to, u ugovorima nigdje ne piše koliki zajam su mi dali (znam, trebao sam odmah obratiti pažnju na to) već samo iznos koji vraćam, a koji iznosi 28 posto više u odnosu na pozajmljeni iznos. Imaju li oni zakonske osnove za tako nešto? uređeno: 24. lipanj 2022. od Spitfire Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ivistipe odgovoreno: 24. lipanj 2022. Dijeli odgovoreno: 24. lipanj 2022. Treba čitati što se potpisuje, sad je gotovo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
MrD93 odgovoreno: 24. lipanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 24. lipanj 2022. prije 5 minuta, ivistipe je napisao: Treba čitati što se potpisuje, sad je gotovo. Mene interesira imaju li zakonske osnove za tako nešto. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ivistipe odgovoreno: 24. lipanj 2022. Dijeli odgovoreno: 24. lipanj 2022. Ima zakonske osnove samo kako to sad dokazati, jer su papiri tako složeni da to sigurno nećete moći dokazati, ipak su maheri i to rade profesionalno. Tražite isporuku tog zlata. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
MrD93 odgovoreno: 24. lipanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 24. lipanj 2022. prije 1 minutu, ivistipe je napisao: Ima zakonske osnove samo kako to sad dokazati, jer su papiri tako složeni da to sigurno nećete moći dokazati, ipak su maheri i to rade profesionalno. Tražite isporuku tog zlata. Mogu slikati ugovor da vidite kako izgleda? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bojci odgovoreno: jučer u 07:26 Dijeli odgovoreno: jučer u 07:26 Pozdrav.Imam pitanje i ne znam kome da se više obratim pa se nadam da netko od vas možda zna nešto o tome.Nekqkva agencija Kreditys nudi zajmove sa niskom kamatnom stopom i sve zvuči bajno,tj omogućuju sve što moja banka ne može.Ne znam da li mogu biti sigurna jer je to uzimanje zajma preko interneta a na pitanje da se čujemo ignoriraju totalno.Ako je netko bio u sličnoj situaciji ili zna bilo sta o tome bila bih zahvalna na informaciji. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: prije 14 sati Dijeli odgovoreno: prije 14 sati Nema ti se što tu reći, sve ti je jasno - nema načina kako bi to prošlo dobro po tebe, a ima sto načina kako bi prošlo loše... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.