Jump to content

bonus kod osiguranja


anonimno

Preporučene objave

imala sam manju prometnu, na drugom automobilu je ogrebotina (možda i malo puknuće) na braniku od nekih 4-5 cm

na mom automobilu ništa. Obzirom da je moje staro 13 godina nisam mogla stati odmah u trenutku kad sam zakočila dok je drugi automobil star 4 mjeseca :-D a sve se dogodilo u jako uskom zavoju (uska ulica)

 

ok, nek sam ja kriva (ne nužno, al dobro) samo me zanima jeli mi se isplati to platit od police (šteta je nekih 1000 i nešto kuna kaže druga strana) ako sam imala bonus od 30%

 

hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prilikom produženja osiguranja u slijedećem razdoblju umanjit će vam se postojeći bonus za15%. Sukladno tome sami možete izračunati prema vašoj sadašnjoj polici koliko će ona iznositi nakon umanjenja bonusa. Ako je to manje od 1000 kuna (a trebalo bi biti) onda vam se isplati aktivirati policu. Moj prijedlog je da ne idete u nikakve pogodbe sa drugom stranom jer se u pravilu dogodi da se šteta uveliča pa to ne bude npr. 1000 kn već i više.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Svaka šteta za 15%,nema veze visina štete.U kojoj ste osigurateljnoj kući ?

Mislim da kuće još nisu povezane bazama štetnika pa ako vam ne udare na polici žig o šteti,pređite u drugu kuću i najbolje bi bilo da ugovorite osiguranje na tehničkom pregledu,režijski dodatak je manji(dakle osig.je jeftinije) i imaju zastarjele programe pa se ne vidi šteta u računalu. ;-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Krivo, krivo!!!!

Sve osiguravajuće kuće su dobile listu štetnika od HUO i svi koji prodaju police AO imaju tu listu te su je obvezni koristiti. U slučaju da to ne učine izlažu se opasnosti kazne zbog nelegalnog davanja bonusa. Kažnjava HANFA koja od 07.12.2007. (datum potpisivanja sporazuma između osiguravajućih kuća) redovito kontrolira pridržavanje propisa. Uostalom nelegalno davanje bonusa je ujedno i utaja poreza jer je u policama AO sadržano 15% poreza (posebni porez na police AO-državni porez).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija