Jump to content

Njuskalo, prevaren na slušalima.


Lukadon

Preporučene objave

Pozdrav,

 

Pred pola godine desila se situacija gdje mi je prodavač poslao slušalice za PC preko pošte na kojima nije radila lijeva strana. S obzirom da sam slušalice otvorio izvan lokalne podružnice pošte nisam ih mogao vratiti s obzirom da su poslane pouzećem.

Prodavač je odgovarao na moje upite dan i pol gdje se pravio blesav kako ne zna kako se to desilo te da su njemu doma bile dobre. Nakon 2 dana kompletno prestaje odgovarati na poruke na FB, na porukama te se ne javlja na mobitel. (Probao sam ga nazvati preko tuđeg mobitela te se javlja ali ništa nije riješeno jer čovjek  poklopi slušalicu)

 

Javio sam se Njuškalu te oni mailom odgovaraju kako bi bilo najbolje ići na podružnicu MUP-a to prijaviti te nakon toga Njuškalo ima ovlasti surađivati sa policijom za rješavanje ovakvih slučajeva.

Zvao sam i MUP te oni odgovaraju da se oni baš ne bave tim stvarima (s obzirom da su slušalice vrijedne 500kn) te mi je najbolje podnijeti privatnu tužbu.

 

Molim pomoć za rješavanje moga problema i vraćanje novaca.

 

Nadam se da sam pogodio grupu, Hvala na pomoći.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako sumnjaš u prijevaru, možeš to prijaviti policiji, oni će utvrditi o kome se radi i ustupiti ti podatke radi privatne tužbe koju sam pokrećeš i vodiš.

Sad, u ovom pojedinačnom slučaju je teško dokazati prijevarnu namjeru, jer je stvarno moguće da su njemu slušalice radile, ali su se u međuvremenu pokvarile. Ako znaš još nekog tko je imao takvo iskustvo s njim, to bi onda bio puno konkretniji slučaj.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija