Jump to content

Molim Vas za savijet....


Komarna

Preporučene objave

Neznam da li Vi mozete odgovoriti na moja pitanja, ali mi mozda mozete dati savijet tj. uputiti me na neku adresu ko mi moze pomoci.

Naime, vlasnik sam parcele koja se nalazi 17 metara desno od magistrale iz pravca Opuzen -Neum, cca 100 metara prije skretanja u turističko naselje Komarna. Parcela je veličine 700 m2.

Moje pitanje za Vas glasi:

Da li za to područje postoji urbanistički plan za izgradnju odnosno da li se taj kompleks zemljišta vodi kao poljoprivredno ili šumsko gazdinstvo? - Ako postoji urbanistički plan za koju je namjenu? (privredni objekti ili stambena izgradnja).

S obzirom na početak izgradnje mosta Komarna - Pelješac porasla je vrijednost zemljišta.

Znate li mi reči kolika je otprilike vrijednost zemljišta u tom području (pretpostavljam da cijene će cijene i dalje rasti).

U skoroj buducnosti treba se donijeti novi urbanistički plan. Da li postoje indicije do kada se treba usvojiti isti i takođe da li je moguće pretpostaviti koja će biti namjena tog kompleksa zemljišta.

Oprostite, mozda postavljam pitanja na koje je nemoguce sad znati odgovor, ali treba mi savijet...mozda mi mozete dati strucni savijet i vaše mišljenje. Npr. šta bi ste Vi da imate tu zemlju dali biste je sad prodavali, ako biste iz nekih razloga htjeli da je prodate ...šta bi ste uradili?!

 

Unaprijed zahvalna na odgovoru ! ! !

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija