Jump to content

dividende iz fonda


anonimno

Preporučene objave

Hanza je napisao:

Biti če nekaj od toga ove godine, lova za to postoji, još sam da utvrde koju tisuču branitelja.

Čisto sumnjam da će stići , po današnjoj informaciji Ersteinvest vratio registar u mobms radi nedostataka, a kako su ovi brzi sumnjam da će biti išta ove godine.Još malo pa dvije godine kako nisam dobio ništa.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ja sam danas zvao erste invest i rekli su mi da me imaju u evidenciji . do danas nisam dobio nikakvu potrvdu o udjelu pa moram poslati i zamolbu . mislite li da će obračunavati dividende od dana kada su dobili naše podatke jer je vjerovatno da od tog dana oni i barataju sa našim dionicama

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Obračunavat će ti od prvoga dana od kada postoji fond.No po mome mišljenju ne vidim kako mogu izračunati dividendu sve dok se ne obrade svi zahtjevi,za sve one koji još nisu dobili obavijesti,a najviše je sporna podjela borbeni neborbeni sektor , vremenski period.Kako se radi o brojci od skoro 15- 20-tak tisuća branitelja ( po informacijama Ersteinvesta) trebati će prvo to riješiti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

fond već posluje i to sa dobiti . vrijednost ujela još nije definirana (ja ju ne vidim) tako da će vjerovatno broj udjela biti definiran sa brojem hb i njihovim bodovima. po mom mišljenju , na dan početka rada fonda moći ćemo prodat udio samo fondu po cijeni tog dana a za dividendu ćemo morati počekati . piše da nas ima 505 000 zahtjeva

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija