Jump to content

Duhan


Poljki

Preporučene objave

Praksa sudova je različita. U Zagrebu na OKS-u u pravilu se ne ide u zatvor zbog toga, neki suci čak smatraju da to ne bi trebalo biti KD, ali to navodim samo kao zanimljivost. Međutim, razlozi za istražni zatvor mogu biti razni pa je pitanje istražnog zatvora drugo pitanje. Također, pitanje je radi li se možda o KD počinjenom u sklopu grupe ili organizacije, jer tada su kriteriji nešto stroži.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Branitelja dobije po službenoj dužnosti dokle god je u istražnom zatvoru, ali kada izađe Van obrana nije obvezna tj. razriješe mu branitelja, a tada morate sami angažirati nekoga. Uhićenje i preprata mogu trajati 48 sati, nakon čega se odlučuje o istražnom zatvoru koje može trajati još 12 sati, tako da tih 5 dana u praksi i nije tako puno. Nazovite nadležno općinsko državno odvjetništvo i pitajte da Vam kažu tko mu je postavljeni branitelj da se možete s njim eventualno čuti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija