Jump to content

Zapisnik o prometnoj nesreći


kinfa97

Preporučene objave

Pozdrav evima,

Evo lud sam više, pa se nadam da će mi neko dati savjet, naime 26.6.2022., imao sam prometnu s totalkom gdje je druga vozačica prošla na crveno i imali smo težu prometnu s ozljedama.

Naime  ja sam odmah  izletio iz svog  vozila i pomogao joj, svjedoka nije bilo i ona je sama meni priznala da je prošna na crveno, međutim kada je policija došla tvrdila je da sam ja kriv.

 

I tako dva mjeseca kasnije dođe sapisnik gdje je ona kriva za izazivanje prometne nesrece i prolazak na crveno a ja sam dobio kaznu od 300kn gdje su policajci utvrdili da sam isao 10km/h preko ograničenja što i priznajem.

 

Međutim sav sretan zovem njeno osiguranje za dogovor, međutim oni su upit poslali mupu gdje ona i dalje pobija policijski zapisnik i da nisu na temelju cega mogli utvrditi njen prolazak SVJEDOKA NIJE BILO, kamera na tim semaforima neka ali ima 200m dalje pa je moguce da su od tamo .

 

Molim vas informaciju moze li se ona zaliti na policijski zapisnik, što da ocekujem sada jel ona želi dokaze da je prosla na crveno

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija