Jump to content

Prestanak plaćanja sporazumno utvrđene alimentacije


dotepenec33

Preporučene objave

Poštovana/ni

prilikom sporazumnog razvoda braka uz pomoć medijacije obiteljskog centra postigao sam dogovor da plaćam alimentaciju za punoljetno dijete studenta. Dogovor je ovjeren u javnog bilježnika i ima snagu ovršne isprave. Redovito plaćam dogovoreni iznos, dijete je apsolvent i redoviti student ima 24 godine, obavijestilo me da počinje sa radom u inozemstvu i ima probni rok od 2 mjeseca te da će mi poslati potpisan ugovor o radu. U sudskom rješenju o rastavi braka se dijete ne spominje jer je bilo punoljetno. Alimentaciju plaćam putem trajnog naloga kojeg mogu zatvoriti kad želim na račun bivše supružnice. Kako mogu prestati plaćati alimentaciju obzirom da će dijete imati veću plaću nego ja.

s poštovanjem 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

...na mjesečni iznos alimentacije od 1380kn,  polovicu svih troškova školovanja(godišnje pokazne karte, kad je dijete palo godinu platio sam polovicu školarine...) polovicu troškova izleta, ljetovanja i zimovanja, i da to sve plaćam do određenog datuma na račun bivše supružnice. 

uređeno: od dotepenec33
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija