Jump to content

Viđanje djece s ocem ovisnikom


Adeline

Preporučene objave

Pozdrav, molim savjet.

Suprug već tri godine konzumira marihuanu, za ostale droge nije sigurno ali je vjerojatno budući da se iz mjeseca u mjesec sve agresivnije ponasa. Oštro odbija činjenicu da je ovisan o tome iako samo na travu trosi vise od 1.500 kn mjesečno. Slikala je poruku na mobitelu. Na poslu je napušen cijelo vrijeme ali je sam sebi šef pa mu to ne pravi probleme. Prilikom zadnje svadje, bacio je suprugu na krevet i napustio zajedničku nekretninu. Od tad živi sam a ona živi s njihovom maloljetnom djecom. Nije podnijela prijavu na policiju iako je imala neke masnice koje je slikala.

Iako nikad nije iskazivao neko pretjerano zanimanje za djecu, nervirao ga je dječji plač, sad želi vidjati djecu i ona mu to ne želi ni uskratiti. Problem je, odnosno bit će, ukoliko on bude tražio da djeca prespavaju kod njega. Radi se o djeci mlađoj od 3 godine. Nikad nisu bili razdvojeni od majke i otac nikad nije ustajao noću jer bi ukomiran spavao. Djeca još uvijek ustaju noću. 
Za sad vidi djecu dva tri sata tjedno i to mu je dovoljno. 
Ona će pokušati postići sporazum s njim da vidja djecu preko dana ali da ih navečer vrati kući. Boji ga se i nije spremna odmah sve ispričati na CZSS ukoliko se dogovore jer joj je doslovno rekao da “za to ide glava”.

Naravno, ukoliko se ne dogovore, bit će prisiljena jer mora gledati dobrobit djece.

Može li netko dati nekakav savjet sto joj je najbolje učiniti. Što staviti u plan zajedničke skrbi ako se dogovore i hoce li to sud potvrditi?

Ako ipak bude morala sve ispričati, hoce li poruke i svjedoci biti dovoljni? Ide li onda neko testiranje na droge i koliko dugo to ostaje u organizmu.

Najljepše zahvaljujem na bilo kakvom savjetu jer zena je van sebe. On je financijski potkovan a ona još na porodiljnom i ne može raditi. I prijeti joj se ali nikada porukom, uvijek pozivom.
 

uređeno: od Adeline
Pravopis
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • Adeline je promijenio naziv u Viđanje djece s ocem ovisnikom

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija