Jump to content

Obrt za administrativne usluge


Rio180

Preporučene objave

Pozdrav,

Otvorila bih obrt za administrativne usluge jer imam dvije firme kojima bih obavljala takve poslove a vlasnici tih firmi su moji prijatelji. U upravnom odjelu za gospodarstvo su mi rekli da za tu djelatnost trebam imati ured međutim ja ne bih primala stranke i prijavila bih obrt na adresi prebivališta a vlasnik tog stana je svekrva. Najviše od svega me zanima trebam li imati baš ured pošto bi većinu stvari radila preko interneta i ako to prijavim na adresi prebivališta hoće li mi se nešto više naplaćivati npr struja i ostale režije? Jel itko dolazi u provjeru kako prostor za rad izgleda?

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Što se tiče režija, one se ne mijenjaju kad se na adresu prijavi firma osim ako firma ne postane vlasnik stana. Porezna priznaje (al to vam ovisi doslovno od osobe do osobe na koju naletite u ispostavi) ugovor o najmu adrese (doslovno samo najam kaslića) tako da ne morate nužno imati ured iako bi bilo dobro da unajmite 5 kvadrata + wc od svekrve za svaki slučaj.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija