Zohel objavljeno: 24. rujan 2022. Dijeli objavljeno: 24. rujan 2022. Postovani, posjedujem stan u centru Zagreba kod Britanca, u zgradi od 2 kata. kako je susjedna zgrada, takodjer stara preko 100 g., za jedan kat visa od “moje” zgrade, zanimalo bi me dali je moguce dici jos jedan kat, te na tom katu napraviti stambeni prostor, kao i u novonastalom potkrovlju? Ostale zgrade u ulici skoro sve imaju 3-4 kata. Trenutaco potkrovlje se smatra kao zajednicki prostor zgrade, te mi svi suvlasnici smo u zajednickom vlasnistvu istoga. Svjestan sam da mi je privola svih suvlasnika potrebna, te bih u tom sluvaju od njih otkupio tavanski prostor. Konkretno me zanimaju instance kojima se moram obratiti, da saznam dali je dizanje jednog kata na zmstaroj zgradi u centru, austrougarske fasade uopce moguce, prije nego krenem u otkup tavana i u narucivanje raznih projekata… Zahvaljujem unaprijed! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Spitfire odgovoreno: 24. rujan 2022. Dijeli odgovoreno: 24. rujan 2022. prije 11 sati , Zohel je napisao: Konkretno me zanimaju instance kojima se moram obratiti, Upravni odjel za prost. planiranje (ili provedbu dokumenata prost. uređenja) i gradnju, zatraži se Lokacijska informacija. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Zohel odgovoreno: 26. rujan 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 26. rujan 2022. Postovani, zahvaljujem na povratnoj informaciji! Lijepi pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.