Biserka Eršek objavljeno: 24. rujan 2022. Dijeli objavljeno: 24. rujan 2022. Potpisuje li se i dobiva uvijek zapisnik na ročištu ili postoje iznimke? U ovom slučaju se radi o ročištu za diobu kupovnine nakon dražbe. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 24. rujan 2022. Dijeli odgovoreno: 24. rujan 2022. Ne mora se uvijek potpisati, a pitanje da li se dobiva primjerak zapisnika je previše općenito. Konkretno, tko je u postupku bio uskraćen za primjerak? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Biserka Eršek odgovoreno: 24. rujan 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 24. rujan 2022. Ja sam ovršenik i zanima me jel sam ja trebala dobiti primjerak zapisnika ili ga potpisati. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Biserka Eršek odgovoreno: 24. rujan 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 24. rujan 2022. K tome dana je djelomična punomoć odvjetniku u zapisnik, jel to vrijedi bez potpisa? Nemojte me samo pitati zašto ne pitam odvjetnika kojem je dana ta djelomična punomoć. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 24. rujan 2022. Dijeli odgovoreno: 24. rujan 2022. Niste ga trebali potpisati, ali bi Vam primjerak trebao biti uručen. Moguće je da je to i napravljeno s obzirom da imate punomoćnika. U svakom slučaju uvijek imate mogućnost tražiti uvid u spis, pa i da Vam se da kopija zapisnika iz njega. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Biserka Eršek odgovoreno: 24. rujan 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 24. rujan 2022. Nije ga dobio ni on bar ne dok sam ja bila tamo a dogovor je da nema zastupanja i preuzimanja dokumenata bez mog znanja odnosno sve mi mora biti dostavljeno mailom ako je nešto preuzeto a nisam dobila ništa. Jel mogu dobiti kopiju ako je spis kod suca? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 25. rujan 2022. Dijeli odgovoreno: 25. rujan 2022. prije 15 sati , Biserka Eršek je napisao: Nije ga dobio ni on bar ne dok sam ja bila tamo a dogovor je da nema zastupanja i preuzimanja dokumenata bez mog znanja odnosno sve mi mora biti dostavljeno mailom ako je nešto preuzeto a nisam dobila ništa Moguće da mu bude naknadno dostavljeno. prije 15 sati , Biserka Eršek je napisao: Jel mogu dobiti kopiju ako je spis kod suca? Da, ali ne bi bilo loše da telefonski najavite da želite ostvariti uvid u spis i po potrebi kopiju dijelova spisa, pa da Vas spis čeka kada dođete na sud. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Biserka Eršek odgovoreno: 25. rujan 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 25. rujan 2022. Moguće da bude ali meni je hitno jer želim podnijeti žalbu pa ne bi htjela izostaviti nešto važno navedeno u zapisniku. Puno vam hvala na odgovorima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Bonaparte odgovoreno: 25. rujan 2022. Dijeli odgovoreno: 25. rujan 2022. Imate li token od banke na mobitelu? U svoje predmete možete ući i putem e-komunikacije, a za što Vam je potrebna vjerodajnica (token) pa možete skinuti gotovo cijeli predmet na svoj laptop/mobitel. Vrijedi pokušati prije nego fizički odete izvršiti uvid u spis. (P.S. zbog održavanja e-komunikacije, danas ćete joj teško pristupiti ) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Biserka Eršek odgovoreno: 25. rujan 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 25. rujan 2022. Nemam, imam mobitel bez interneta, na kompjuteru sam se pokušala prijaviti s eOI ali nisu mi priznali potpisni PIN (možda sam ja nešto krivo radila) tako da moram otići tamo. Hvala na savjetu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.