Kukova objavljeno: 29. rujan 2022. Dijeli objavljeno: 29. rujan 2022. U 12mj 2021 sam na radnom mjestu imala srcani infarkt,od tada do 16.9. sam bila na bolovanju,zatim me poslodavac poslao na godisnji od 2021 i nastavak godisnjeg od 2022. Sada su me obavijestili da za mene nema radnog mjesta,imam zbog zdravlja ogranicenje rada,nemam invalidnost,i zele mi dati otkaz. Koja su moja prava? Po mome ima za mene radno mjesto,samo treba napraviti reorganizaciju a oni to ne zele Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 29. rujan 2022. Dijeli odgovoreno: 29. rujan 2022. Da li ste dobili kakvu pisanu odluku? Do kada ste na godišnjem? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Kukova odgovoreno: 29. rujan 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 29. rujan 2022. prije 11 minuta, Borbena7 je napisao: Da li ste dobili kakvu pisanu odluku? Do kada ste na godišnjem? U pon imam opet razgovor s njima,na go bih trebala biti do 19.10 ako nesta ne promjene,jos nista papirnato nisam dobila,zato sam se obratila ovdje,da vidim imam li kakvu opciju Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 29. rujan 2022. Dijeli odgovoreno: 29. rujan 2022. Što god da Vam ponude na potpis nemojte ništa odmah prihvaćati i potpisivati, tražite si par dana za konzultiranje. Treba vidjeti što će vam točno ponuditi i kako će obrazložiti svoju ponudu, a do tada koristite svoj godišnji odmor. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Kukova odgovoreno: 29. rujan 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 29. rujan 2022. prije 4 sati , Borbena7 je napisao: Što god da Vam ponude na potpis nemojte ništa odmah prihvaćati i potpisivati, tražite si par dana za konzultiranje. Treba vidjeti što će vam točno ponuditi i kako će obrazložiti svoju ponudu, a do tada koristite svoj godišnji odmor. Tako sam i planirala,hvala Vam na savjetu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 30. rujan 2022. Dijeli odgovoreno: 30. rujan 2022. prije 7 sati , Kukova je napisao: Tako sam i planirala,hvala Vam na savjetu Slobodno se javite povratno kada dobijete nešto u pisanom obliku. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Kukova odgovoreno: 30. rujan 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 30. rujan 2022. prije 17 sati , Borbena7 je napisao: Slobodno se javite povratno kada dobijete nešto u pisanom obliku. Hvala,javim se Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.