marinaos objavljeno: 29. rujan 2022. Dijeli objavljeno: 29. rujan 2022. Dobar dan! Može li mi netko odgovoriti na pitanja vezana uz očinski dopust ( 10 radnih dana ) i pravo ( vezano uz kolektivne ugovore ) plaćenog dopusta za rođenje djeteta. ( Npr., kolektivnim ugovorom za državne službenike i namještenike propisano je da službenik i namještenik ima pravo na plaćeni dopust u jednoj kalendarskoj godini u trajanju od 5 radnih dana za rođenje ili posvojenje djeteta. ) 1. Ukida li se sada plaćeni dopust za rođenje djeteta time što postoji očinski dopust. Ako je jedno pravo donešeno izmjenom Zakona o rodiljnim i roditeljskim potporama, a drugo je u okviru kolektivnog ugovora ( koji nije mijenjan ), vrijede li oba i dalje? Ako se ukida, tada bi očevi koji su te dane (npr. 5 ) iskoristili prije nastupa izmjene zakona, a izmjenom zakona, ako su jos unutar 6 mj od rođenja djeteta, imaju pravo i na 'novih' 10 dana, bili u prednosti pred očevima kojima je dijete rođeno nakon donosenja novog zakona. 2. Postoje li razlike u očinskom dopustu ( 100% od osnovice za naknadu plaće, a na teret državnog proračuna) i plaćenom dopustu za rođenje djeteta sa strane toga na čiji teret se isplaćuje i koja je osnovice za isplatu naknade. Odnosno, jesu li to dva različita prava po različitim osnovama, propisima, obračunu i izvoru isplate. 3. Bila bih zahvalna, ako mi navedete zakone i članke koji podupiru ili ne podupiru koristenje oba prava. Radi se o tome da je suprugu rečeno najprije da ima pravo na 5 dana, a kad je u firmi sam podsjetio da sad postoji 10 dana, rečeno mu je, dobro onda 10 dana ( vjerojatno se jos nisu susretali s time ), a meni su na HZZOu rekli da bi imao pravo koristiti 5 dana plaćenog dopusta za rođenje djeteta, prema njegovom kolektivnom i uz to 10 dana očinskog dopusta. U specifičnoj smo situaciji te nam je svaki slobodan dan koji uspije dobiti jako bitan. Unaprijed puno hvala na odgovorima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 29. rujan 2022. Dijeli odgovoreno: 29. rujan 2022. Na HZZO-e ste dobili posve ispravan odgovor. Jedno pravo ne isključuje drugo. Naknada je ista za oba razdoblja. Jedino bi pravo po Kolektivnom trebalo koristiti što prije i svakako prije zakonom zajamčenog prava od 10-et dana. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marinaos odgovoreno: 30. rujan 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 30. rujan 2022. Hvala! I meni se to činilo jasno, ali tajnici u firmi nije bilo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 30. rujan 2022. Dijeli odgovoreno: 30. rujan 2022. Podnesite pisani zahtjev, pa neka Vas pisanim putem i odbiju, jer to je osnova da tražite dalje svoja prava. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marinaos odgovoreno: 30. rujan 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 30. rujan 2022. Hvala! Borbena7 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 30. rujan 2022. Dijeli odgovoreno: 30. rujan 2022. Može se obratiti i sidnikalnom povjereniku, ako ih ima. To je kao stvoreno za njih. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.