Marija Marijaa objavljeno: 5. listopad 2022. Dijeli objavljeno: 5. listopad 2022. Bok ako bi mi netko mogao pomoći sa sljedećim problemom. Redovan sam student te imam 20 godina. Moji roditelji nikada nisu bili u braku niti mi je otac plaćao ikakvo uzržavanje. Nismo u nikakvom kontaktu te on ne želi imati nikakve veze samnom. Zanima me imam li pravo tužiti ga za isplatu zaostataka za sve ove godine koje me nije uzdržavao? Hvala unaprijed na odgovoru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 5. listopad 2022. Dijeli odgovoreno: 5. listopad 2022. Da li je majka ikada sudskim putem tražila da se ocu dosudi obveza na ime uzdržavanja, odnosno da li postoji kakva pravomoćna odluka koja obvezuje oca? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Marija Marijaa odgovoreno: 5. listopad 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 5. listopad 2022. Nije nikad Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 5. listopad 2022. Dijeli odgovoreno: 5. listopad 2022. I imam još jedno pitanje, on je upisan kao Vaš otac u maticu rođenih? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Marija Marijaa odgovoreno: 5. listopad 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 5. listopad 2022. Da Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Marija Marijaa odgovoreno: 13. listopad 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 13. listopad 2022. Ima li itko da mi zna reci? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.