Jump to content

Plaćeni prijevoz

sretni123

Preporučene objave

Pozdrav,

Imam pitanje u vezi plaćenoga prijevoza i mjesta boravka.

Malo imam neobićnu situaciju , ukratko prije par godina sam se rastao. Ostao sam prijavljen na staroj adresi radi troškova prijevoza. Mjesto boravka i mjesto rada (i moga trenutnoga boravišta) nisu u istom gradu.

Putujem zbod djece oko 13,14 puta mjesećno. Osobna, porezna, prometna i svi dokumenti su mi na adresi na kojoj ne spavam. Sudsko rješenje oko razvoda koliko dana boravim sa djecom.

Firma sada počinje kontrolu mjesta boravka. Prijevoz nije mali, imam 144 kn po danu. I trebao bi se odjaviti sa stare adrese radi toga šta tamo ne spavam.

Dali ja imam neku mogućnost da dobijem prijevoz samo za te dane kojima dolazim djeci?

Dali postoji neka caka oko toga?

Hvala

Dijeli na drugim stranicama

prije 19 minuta, sretni123 je napisao:

Dali ja imam neku mogućnost da dobijem prijevoz samo za te dane kojima dolazim djeci?

Ne, jer radnik ima pravo na naknadu troškova prijevoza na posao i s posla. Također, dužni ste bili prijaviti promjenu prebivališta. Ovo što navodite nije bezazleno i mogli bi imati posljedice. Što prije prijavite adresu prebivališta.

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija