Lupus in Fabula objavljeno: 12. listopad 2022. Dijeli objavljeno: 12. listopad 2022. Poštovani. Kroz ljetne mjesece sam bio prisiljen uz svoj posao raditi i posao kolege koji je bio na godišnjem 16 dana. Kolega ima veći koeficijent te veći stupanj složenosti posla. U tih 16 dana sam morao raditi sav posao koji nije u mom opisu posla. To sam prijavio nadređenima iako su oni to sve znali. Nije mi ponuđen nikakav aneks ugovora niti mi je plaćena stimulacija. Napisao sam zahtjev za zaštitu prava radnika pred koji dan i čekam odgovor. Bez obzira kakav odgovor bio, zanima me ima li tu mjesta za odvjetnika tj tužbu za neisplatu plaće?! Također kolega ide 2 mjeseca na porodiljni dopust, a ja sada ne želim potpisati više ugovor da ga mijenjam jer mi je njegov posao prekompliciran te ima dosta nepravilnostu u koje ne bih htio ulaziti. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 13. listopad 2022. Dijeli odgovoreno: 13. listopad 2022. prije 21 sati , Lupus in Fabula je napisao: Napisao sam zahtjev za zaštitu prava radnika pred koji dan i čekam odgovor. Da li je ovaj zahtjev pravodobno podnesen? prije 21 sati , Lupus in Fabula je napisao: Bez obzira kakav odgovor bio Jako je bitan sadržaj njihovog eventualnog odgovora, odnosno njegovo obrazloženje, pa da vidite da li oni imaju osnove za ovakvo postupanje ili ne. prije 21 sati , Lupus in Fabula je napisao: Također kolega ide 2 mjeseca na porodiljni dopust, a ja sada ne želim potpisati više ugovor da ga mijenjam jer mi je njegov posao prekompliciran te ima dosta nepravilnostu u koje ne bih htio ulaziti. Niste dužni ništa potpisati, pogotovo ne odmah kada Vam ponude. Uzmite si vrijeme od par dana za odluku i za konzultaciju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lupus in Fabula odgovoreno: 13. listopad 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 13. listopad 2022. Napisao sam zahtjev na vrijeme tj par dana nakon plače u kojoj sam trebao dobiti stimulaciju pošto mi nije bio ponuđen aneks. Odgovor sam dobio danas i piše kako sam taj posao radio u kratkom vremenskom razdoblju te u neznatnom dijelu što u potpunosti nije istina. 15 dana raditi tuđi posao bez smjernica i znanja je poprilično komplicirano kad se od tebe očekuje da ne pogriješiš. Ni neću potpisati taj aneks ako mi ga ponude. Mislio sam da će u ovih 15 dana koliko sam bio zamjena dobiti barem nekakvo povećanje ali eto..ništa. Hvala na odgovoru Borbena. Borbena7 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.