ivan_kz objavljeno: 24. listopad 2022. Dijeli objavljeno: 24. listopad 2022. Pozdrav, Planiram se prijaviti za državnu stipendiju i tu dolazimo do pitanja o članovima kućanstva. Definicija je iduća: Citiraj Zajedničko kućanstvo je svaka zajednica osoba, bez obzira na srodstvo, koje zajedno stanuju na istoj adresi prebivališta u stambenom prostoru s jedinstvenim režijskim troškovima, zajedno privređuju i troše ostvarene prihode, te zajedno koriste pokretnine i nekretnine za podmirenje osnovnih životnih potreba. Mene zanima, pošto je moj otac privremeno odjavljen iz Hrvatske te mu je boravište u Njemačkoj a prebivalište u Hrvatskoj, moram li ga uključiti u zajedničko kućanstvo? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Miran89 odgovoreno: 24. listopad 2022. Dijeli odgovoreno: 24. listopad 2022. Pošaljite direktno mail njima pa će vam oni reći sa sigurnošću. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 25. listopad 2022. Dijeli odgovoreno: 25. listopad 2022. prije 15 sati , ivan_kz je napisao: pošto je moj otac privremeno odjavljen iz Hrvatske te mu je boravište u Njemačkoj a prebivalište u Hrvatskoj, moram li ga uključiti u zajedničko kućanstvo? Mišljenja sam da trebate. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.