mk2022 objavljeno: 25. listopad 2022. Dijeli objavljeno: 25. listopad 2022. pozdrav. info mi treba. daklem djeovojka zivi kod mene u stanu zadnjih cca godinu dana. vlasnici su moji roditelji (obiteljska kuca). ona je i dalje prijavljena kod svoje majke, dokumenti i ostalo. nismo vjencani ni nista slicno. od nedavno sam vlasnik jednog stana koji je moj otac darovnicom prenesao na mene. dali ona ima ikakve osnove da krene u nekakvo potrazivanje necega obzirom da gore navedeno. da se razumijemo ona nije ulozila u apsolutno nista gore navedeno, ali situacija je jako ruzna i ima puno inata i ostaloga... imamo malenu bebu od 6mj i oko toga cemo se morati sve dogovoriti, al to nije za ovu temu. hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 25. listopad 2022. Dijeli odgovoreno: 25. listopad 2022. Ne, nema osnove za nikakvo potraživanje. mk2022 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.