Jump to content

podjela bracne stecevine


Iskrtic

Preporučene objave

Molim pomoć. Prije dvije godine nakon razvoda roditelja slijedila je podjela bračune stečevine (30 god. braka). Mama je zbog lošeg psihofizičkog zdravlja angažirala odvjetnika. Inače je zbog zadnjeg fizičkog napada i tražila mama razvod.

Postupak za obiteljsko nasilje je vodilo drzavno odvjetnistvo, te je presuda za oca bila 2 godine uvjetno.Majka je otisla od kuce (nezaposlena s 1000 kn s burze) i snalazi se u podstanarstvu, a otac je ostao u kuci.

Zbog nemogucnosti podjele i financiranja postupka mama je trazila pravnu podjelu imovine 50-50 %.No odvjetnik je inzistirao na vodjenju postupka podjele.(traje 2 god.)svaki izlazak odvjetnika na sud je 1000 kn što nemamo mogucnosti financirati.

Mama se zaduzuje i placa to, ali bez rezultata na sudu.svaka rasprava zavrsava s neslaganjem oca s ovom ili onom podjelom imovine prema procjeni sudskog vjestaka te se stalno zakazuju iduce rasprave a mama tone u dugove.inace 1000 kn mama placa na ruke odvjetnici da nebi morala placati i PDV(odvjetnica i mama). Što je tu normalno i kako da rijesimo ovu situaciju?Molim pomoc? Inače radi se o karlovačkom općinskom sudu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija