Jump to content

Stres na poslu

profi

Preporučene objave

Poštovani molim vas odgovor, zaposlena sam u zaštitarskoj firmi na radnom mjestu zaštitar u jednoj firmi. Radila sam sedam godina na jednom mjestu vrlo kvalitetno, ali pojavio se djelatnik te firme i radio na tome da me se makne kako bi netko drugi došao na to mjesto. Mene žele premjestit na neko drugo radno mjesto pa i u neki drugi grad. Ja sam dijabetičar imam 35 god. radnog staža, doživjela sam šok i stres, na bolovanju sam i uzimam ljekove protiv stresa, zanima me dali ovo bolovanje koje koristim dali mi je plačeno sto posto i koje dokumente trebam priložiti u firmi. Hvala.

Dijeli na drugim stranicama

Rečeno mi je da će me premjestit na drugo radno mjesto, to je za mene bio šok radim na ovom radnom mjestu punih sedam godina nikad nisam imala problema sa djelatnicima kao ni oni samnom, radila sam posao i onaj koji se njima nije dalo radit, ali jednom nisam a to je bilo kad je čovjek ušao a da mu ja nisam rekla kako nije uredovno vreme i to mu je rekla djelatnica na šalteru i čovjek je normalno izašao a djelatnica se počela izderavat na mene što mi nije bilo po volji i zapretila da će me maknut sa ovog radnog mjesta i uspjela je , jer moj kontrolor je došao i priopčio mi je da sam smjenjena jer su se djelatnici žalili. pitala sam ko se je žalio ali nisam dobila odgovor. Napominjem da sam dijabetičar da moram u redovno vreme konzumirat hranu i ljekove ali to moju firmu nije briga, sad pijem osim svojih ljekova i ljek Normabel ne osječam se dobro za posao otišla sam kod doktorice koja mi je otvorila bolovanje,jer sam u stresu.

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija